Menu
A+ A A-

   meisje Scholieren Sponsorloop:  jongetje

vrijdag 02 juni, 2017  vanaf 12:30 uur — Schutterspark Brunssum

Op vrijdag 2 juni organiseert de stichting wandelen voor KIKA.nl samen met div. basisscholen uit Brunssum een grote sponsor wandeltocht t.b.v. KIKA. Deze sponsor wandeltocht zal deel uit maken van het JOGG project Brunssum ( Jongeren Op Gezond Gewicht.) Vanaf 12.30 uur zullen de scholieren in het Schutterspark ong. 5 km gaan wandelen voor KIKA. Het doel van deze sponsor wandeltocht is tweeledig:
1. geld inzamelen voor KIKA
2. de schooljeugd letterlijk en figuurlijk in beweging brengen voor leeftijdsgenoten met kanker.

Jongeren Op Gezond Gewicht

Er is een nieuw landelijk programma in het leven geroepen om de scholieren weer wat meer aan het bewegen te krijgen en bewust te maken van een andere betere voedingswijze.

Door alle sociale media bewegen de scholieren steeds minder en wordt het ontbijt s’morgens steeds vaker over geslagen of wordt de boterham op de fiets of in de auto op gegeten.

Dit heeft tot gevolg dat er steeds meer kinderen met overgewicht en andere ontwikkelingsstoornissen  bij komen.

Vanaf februari 2017 zijn wij officieel partner van JOGG-Brunssum

 

Laatste nieuws:

foto van Stichting Wandelen Voor Kika.

Onlangs heeft de officiële overhandiging plaatsgevonden van het keurmerk van het officieel partnerschap van JOGG –Brunssum door wethouder Peter Heinen aan de Stichting “Wandelen voor Kika”.

De voorzitter van de stichting; dhr. Wiel Teheux en de bestuursleden Ricky Verboeket en Raymond Zwier (zie foto) ontvingen uit handen van wethouder Peter Heinen het bijbehorende keurmerk.

 

Wat doet gemeente Brunssum met JOGG klik op het logo                officiele site van JOGG:

keurmerk jogg partner def